Kompetencer og arbejdsområder
Skal I have lavet en tilbygning eller en udestue til jeres hus, så tag endelig os med på råd helt fra begyndelsen. Vi kommer gerne med gratis råd så jeres projekt kan komme godt fra start.

Er en rude punkteret, dvs. fugt og mærker mellem glaslagene, skifter vi ruden på stedet og som regel indenfor en uge. I nogle tilfælde kan det også lade sig gøre at skifte tolags ruder ud med 3 lags energi ruder.

Skal I have nyt køkken, nye gulve, døre og vinduer eller blot renovere det gamle, er vi de rigtige. Har I spørgsmål inden I går igang, så spørg endelig.

I og med vi tager os af alt malerarbejde gør til tider at arbejdet går lidt hurtigere. Det er ofte maleren der tager over lige efter tømreren, hvilket gør at vores samarbejde flyder lidt bedre end hvis man skal have eksterne malere i huset.

Vi kommer gerne med forslag og idéer til hvordan et projekt kan udføres. Der er meget der skal tages højde for når man f.eks. skal have nyt gulv. De forskellige træsorter har forskellig hårdhed, slidstyrke og giver vidt forskellige udtryk i hjemmet.

    Tømrerfirmaet  3dz - v/Tømrermester Klaus Nissen - Odensegade 7,1. sal - 8000 Århus C - tlf.: 61 707 606 - kn@3dz.dk
Design og programmering af Klaus Nissen © www.triodimenzionale.dk